Foitaj cu nuca si gem

A doua reteta pentru Provocarea Weekend cu spor gazduita de CRISTINA IULIANA PANA
Eu mai am asemenea foitaje dar altfel de retete cu alte umpluturi si pentru ca-mi plac foitajele indiferent cum ar fi,am adaugat-o si pe aceasta 
AVEM NEVOIE DE:
1aluat de foitaj
300g miez de nuca macinat
1lingurita scortisoara
1borcan pasta de macese
CUM SE PROCEDEAZA:
Pe aluatul dezghetat,se intinde pasta de macese,deasupra nuca macinata amestecata cu scortisoara
Apoi se ruleaza strans pana la mijloc,din partea opusa la fel,se strange bine tot sulul format apoi cu un cutit se taie bucati egale,care se pun in tava pe hartie de copt
iar la cuptor se tin 10min la foc mare
Trebuia sa las distanta mai mare intre ele,pentru ca n-au avut loc sa se infoieze!
Dupa ce s-au racit se pun pe platou si se pudreaza cu zahar.
Deliciu aromat iar dupa 30min.ca si cum nu au fost!
Multumesc pentru reteta Cris!
  
 

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate