Paste cu chiftelute marinate

Imi plac mult chiftelutele marinate,dar in felul meu facute! am vazut pe la una,pe la alta facut sosul cu faina!!!!eu nu fac asa ceva niciodata,pentru ca oricum se ingroasa sosul cu faina de la chiftelute,nu mult e adevarat dar conteaza.
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste pentru garnitura
500g carne tocata
1ceapa mica
1capatana mica de usturoi
1cartof fiert
sare
piper
putin cimbru
2leg.marar
2oua
1ceasca cu faina
ulei pentru prajit
2cani cu suc de rosii
3frunze de dafin
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata fin,usturoiul bine pisat,cartoful fiert si pasat bine,ouale batute,sare,piper,cimbru,verdeata tocata marunt;dupa omogenizare se formeaza chiftelute rotunde,se trec prin faina apoi se prajesc in ulei si se scot pe farfurie.
Intr-o cratita cu 2linguri ulei curat de la prajitul chiftelelor,se caleste o ceapa mica taiata marunt,se adauga un pahar cu apa,se lasa pana se inmoaie ceapa apoi se adauga sucul de rosii,dafinul si putina sare;dupa cateva clocote se adauga si chiftelutele,se lasa la fiert incet 10-15min apoi se opreste focul si se scoate dafinul
 Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare si se tin dupa instructiunile de pe pachet
Se pun pe farfurie paste,deasupra chiftelute cu sos si se serveste imediat.
Deliciu!

 

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme