Prajitura cu rubarba

Am facut si am mancat pentru prima data rubarba la copii in Franta  si niciodata nu mi-as fi imaginat cat este de gustoasa mai ales aceasta prajitura care este nebunie curata cum imi place mie sa spun!!
AVEM NEVOIE DE:
300g rubarba
270g faina
250g zahar pudra
200g unt moale
4oua
1lingurita praf de copt
esenta de vanilie
un praf de sare
2linguri zahar tos
CUM SE PROCEDEAZA:
Rubarba spalata,taiata rondele mici,le pui intr-un vas si le lasi deoparte
Mixezi bine untul cu zahar,adaugi ouale pe rand mixand energic dupa fiecare apoi faina cu praful de copt,sare,vanilie si mixezi in continuare
Rastorni aluatul in tava cu hartie de copt,deasupra pui rubarba din belsug apoi zaharul tos si la cuptor 45min la foc mic
Dupa ce s-a racit se taie,se pudreaza si se serveste


 
 



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme