Somon la gratar

Nu stiu daca v-am mai spus,dar nu conteaza mai spun odata cum pregatesc eu somonul si pieptul de pui la gratar.
De ce doar somon si piept??pentru ca au carnea fara grasime iar cand pui pe farfurie dupa ce este gata,este ceva fad,uscat,nesuculenta;incercati varianta mea si nu veti regreta!!
AVEM NEVOIE DE:
bucati de somon sau piept de pui feliat
sare
piper
putin cimbru
1lingura oregano uscat
5linguri ulei de masline
1/2lamaie stoarsa
1catel de usturoi bine pisat(optional)
CUM SE PROCEDEAZA:
Pui pestele spalat,uscat, sau pieptul intr-un castron,adaugi sare,piper,putin cimbru,oregano,daca ai condimente speciale pentru peste,pui 1lingurita,apoi storci zeama de lamaie,adaugi uleiul,usturoiul si amesteci totul bine si cu atentie
Acoperi castronul cu folie alimentara si lasi la frigider cateva ore,indicat pana a doua zi,cand pui pestele pe gratarul de tefal bine incins iar sucul din castron il pui deasupra cu lingurita in cazul in care este
Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti,il pui pe farfurie si se mananca imediat cu lamaie
Fetele mele au vrut mamaliga de aceea se vede pe farfurie o felie de mamaliga rece!!



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme