Peste cu smantana la cuptor

Aceasta este o alta reteta pentru Provocarea Weekend cu spor ,in aceasta luna gazda fiind
MONICA HOROIU cu al ei minunat blog www.furnicutzabucatar.blogspot.ro
Eu cel putin am avut o mare surpriza cand am vazut grupele alese,printre ele fiind si pestele "leguma"mea preferata!!!😋😋😄😄😄
Monica draga mea,vreau sa spun ca m-ai facut de comanda cum se spune,cu aceasta reteta pentru ca a fost bestiala!!!!am facut putin pentru ca trebuie consumat imediat dar mi-a parut rau ca pe farfurie nu am avut mai mult!!!
Multumesc mult draga mea pentru reteta!!
AVEM NEVOIE DE:
4bucati de peste
200ml smantana lichida
1ceapa
3catei de usturoi
100g cascaval ras
sare
piper
oregano
lamaie
faina
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele(eu am avut cod alb congelat pentru ca-i un peste alb,fara oase si-mi place mult),curatat de solzi si bine spalat,uscat,pudrat cu putina sare,il treci prin faina apoi il prajesti apoi il scoti si-l pui intr-un vas de yena
Intr-un bol amesteci smantana cu sare,piper,oregano,ceapa calita impreuna cu usturoiul ambele taiate foarte marunt si rastorni peste peste
la cuptor va sta 30min,dupa acest timp scoti tava,pui deasupra cascavalul ras si mai lasi 4-5min dupa care servesti imediat cu felii de lamaie
Un deliciu!!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme