Briose fara gluten cu fructe

Ohoo,reteta asta-i expirata cum ar spune o buna prietena,v-am spus eu ca am ramas in urma mult cu postarile,dar bine ca am reusit sa scriu retetele in caiet si nu le-am pierdut cum am patit cu ceva timp in urma.
AVEM NEVOIE DE:
250g faina fara gluten
150g zahar brun
1plic praf de copt
100ml ulei
150ml lapte de migdale
coaja rasa de portocale
1portocala
cateva afine
DECOR
200ml frisca lichida Meggle
esenta de violete
2picaturi colorant alimentar violet


CUM SE PROCEDEAZA:
Pui intr-un bol ingredientele uscate,adaugi apoi laptele si uleiul,mixezi bine 5min,adaugi portocala curatata de coaja si pielita taiata cubulete mici,chiar si zeama care se lasa,amesteci usor cu spatula
apoi imparti aluatul in forme de briose si la cuptor vor sta 30min
In acest timp mixezi bine frisca tinuta la frigider,dupa ce ai obtinut creste tari si lucioase,adaugi putina esenta de violete si 2picaturi colorant violet,amesteci usor si lasi la frigider
Dupa ce briosele s-au copt,le scoti,le pui pe un gratar sa se raceasca(poate-mi voi cumpara si eu unul)
apoi cu posul ornezi fiecare briosa,deasupra pui cateva afine,le pui pe un platou cu felii de portocala


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate