Chifle cu masline verzi si branza pecorino

Este o reteta italiana gustoasa,iar chiflele pot fi consumate la micul dejun alaturi de un iaurt si pentru ca tot mi-am achizitionat o tava cu despartitoare,am facut reteta.
AVEM NEVOIE DE:
500g faina
100g pecorino rasa,nu am avut suficienta si am completat cu branza Gouda
300ml apa
1lingurita drojdie uscata
60g masline fara samburi,sare
20ml ulei
sare
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se pun in castron ingredientele lichide apoi se rastoarnapeste ele ingredientele solide,inclusiv maslinele taiate,se framanta bine aluatul,se acopera si se lasa la crescut
Dupa ce si-a dublat volumul,se imparte aluatul in bucati egale,se pun in tava cu despartitoare
Se acopera tava cu un prosop si se mai lasa deoparte 20min,apoi se ung cu ulei de masline si se lasa la cuptor 30min
Se scot din tava,se pun intr-un cosulet si se tin acoperite cu un prosop de bucatarie


 

missgrey.ro

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme