Budinca de tapioca cu aroma de flori

Am facut multe astfel de budinci cu tapioca,pentru ca-mi plac foarte mult;de aceasta data am schimbat metoda si a iesit ceva frumos colorat dar si cu arome deosebite!
AVEM NEVOIE DE:
7linguri tapioca
1cutie lapte de cocos
1cana cu lapte
2linguri sirop de mac
2linguri sirop de violete
2linguri sirop de menta
cate 2picaturi de colorant alimentar pentru fiecare culoare
2linguri zahar
1-2cristale de sare
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pune tapioca inr-un bol cu apa rece cat sa fie acoperita iar dupa ce s-a umflat si a absorbit toata apa,se pune pe foc in vasul cu lapte si lapte de cocos,zahar si sare.
Se amesteca continuu sa nu se lipeasca iar dupa ce s-a ingrosat se da vasul deoparte,se imparte in 3boluri,se pune in fiecare siropul si colorantul
iar dupa omogenizare,se pune intercalat in pahare inalte cate 2-3linguri din fiecare culoare
Am ornat cu o floare de violete si frunza de menta
Deliciu!

 
 


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme