Somon cu spanac si sos de smantana

Imi place pestele maxim,imi place spanacul iar combinatia de peste cu spanac am vazut-o la Mihaela mea cand eram in Italia si de atunci cand am ocazia si tot ce-mi trebuie o pregatesc!
AVEM NEVOIE DE:
2fileuri de somon,eu am avut o coada mai marisoara si am taiat-o in doua
200g baby spanac
1catel de usturoi
sare
piper
1lamaie
4linguri ulei de masline
SOS:
4linguri smantana fermentata
1fir de ceapa verde
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Fileurile se condimenteaza,apoi se lasa deoparte pe farfurie
In acest timp se pregateste sosul;se amesteca intr-un bol toate ingredientele iar dupa omogenizare se lasa deoparte
 Intr-o tigaie nonaderenta cu 3linguri ulei,se frige pestele mai intai cu pielea in jos cateva minute,apoi se intoarce iar dupa 1-2min se scoate pe o farfurie
 In alta tigaie cu 1lingura ulei,se caleste usturoiul taiat marunt,se adauga spanacul iar dupa ce s-a inmuiat se condimenteaza si se opreste focul
 Pe farfurie se pune spanacul,deasupra pestele cu sos si se serveste cu felii de lamaie.
 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme