Salata austriaca de peste

Particip cu aceasta reteta la provocarea WEEKEND CU SPOR,gazda in aceasta luna fiind Sidonia Toncean.
Sidy a ales sa ne recomande pentru pregatire
-preparate cu miel daca tot a fost luna cu Sarbatorile Pascale
-si salate
Eu pentru ca aproape toata luna am tot pregatit carne si de miel si de ied,am ales sa pregatesc o salata si alegerea a fost una super delicioasa!
AVEM NEVOIE DE:
1conserva mare sau doua mici de ton Rio Mare
3cartofi
2oua fierte
2castraveti murati
1ceapa rosie
1mar
1morcov
1radacina patrunjel
3catei de usturoi
marar verde
DRESING:
100g maioneza
100g iaurt
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Cartofii,morcovul si patrunjelul se pun la fiert in apa cu putina sare,dupa ce au fiert se scot si se taie cubulete apoi se pun intr-un castron.
Se adauga apoi marul spalat,sters,si taiat cuburi,ceapa taiata julien,castravetii de asemenea cuburi,usturoiul ras fin,ouale fierte taiate si ele cuburi,apoi tonul bine scurs
mararul si la final dresingul,amestecand usor si condimentata cu sare si piper dupa gust.
Pentru dresing,intr-un bol se amesteca maioneza cu iaurt,apoi se condimenteaza cu sare si piper
Fiecare serveste salata cum doreste,pusa in boluri si ornata cu ridichi,rosii cherry,sau pe platou pusa in inel metalic.
Super salata,super gust!!
Multumesc Sidy pentru reteta si multumesc pentru gazduire!



 
 

missgrey.ro

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Banner

Google+ Followers

Persoane interesate