Paste de hrisca cu sos de ciuperci

Imi lac pastele,imi plac ciupercile iar aceasta combinatie foarte mult.
Imi pare rau ca rezultatul are culoare inchisa dar pastele sunt maro la culoare si sosul de asemenea.Gustul insa e ceva super bun!
AVEM NEVOIE DE:
1punga paste cu faina de hrisca
500g ciuperci
1ceapa
3linguri ulei de masline
1cutie cu rosii Sun Food
1lingurita usturoi Kotanyi
1lingura oregano
1lingurita busuioc tot de la Kotanyi
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Ciupercile curatate,taiate cubulete,se calesc in ulei impreuna cu ceapa taiata fin,dupa ce a scazut apa din ele se adauga rosiile taiate sau pasate si se lasa pe foc pana scade

 La final se condimenteaza iar dupa omogenizare se lasa deoparte
Pastele se fierb in apa cu putina sare,doar 3-4min,se scurg,se pun pe farfurie,deasupra sosul si se serveste imediat.



0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme