Gogosi cu mere

N-am facut niciodata,dar am incercat si mi-au placut si mie si nepotilor.
AVEM NEVOIE DE:
3mere
1plic drojdie uscata
2cani cu faina,am incercat faina de la Raftul Bunicii
2oua
3linguri smantana
1/2lingurita sare
1lingura zahar
lapte cald
ulei pentru prajit
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se pun merele curatate si rase,ouale batute cu zahar si sare
drojdia,esenta de vanilie,smantana
faina,apoi se adauga lapte cald amestecand cu telul pana se ajunge la consistenta smantanii,
Se acopera castronul si se lasa la dospit.
Dupa ce si-a dublat volumul,se ia cu lingura din aluat si se pune in fripteoza cu mult ulei incins
Atentie,focul nu trebuie sa fie tare,pentru ca se rumenesc repede iar interiorul ramane crud!
Dupa ce s-au rumenit,se scot pe hartie de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei
apoi se pun pe farfurie,se pudreaza cu zahar si se servesc calde!





  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme