Aripioare si cartofi la cuptor

Pentru ca le plac mult,am facut la nepoti,cele mai bune aripioare pe care le-au mancat vreodata(dupa spusele Evei!)
AVEM NEVOIE DE:
500g aripioare
500g cartofi
1lingurita sare
putin cimbru
1lingurita usturoi Kotanyi
1lingura oregano Kotanyi
1/2lingurita curcuma Kotanyi
5linguri nulei de masline
CUM SE PROCEDEAZA:
Aripioarele taiate in doua cu varfurile eliminate,spalate,uscate,se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu cartofii curatati,spalati,taiati in sferturi sau mai mici,se amesteca bine cu restul ingredientelor iar la final se face in asa fel ca aripioarele sa stea peste cartofi,se adauga 1pahar cu apa,se acopera vasul cu folie de aluminiu apoi se lasa la cuptor la foc mic 40min;dupa acest timp se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca
Se servesc imediat!

 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme