Negresa de post

Cu ceva timp in urma am avut o tentativa de astfel de negresa,nu stiu unde am gresit ca a ajuns direct la cos!
Eu de regula cand nu-mi iese ceva,foarte greu fac din nou sdar de aceasta data mi-a iesit chiar bine,am fost multumita si eu si restul....😉😉😉
AVEM NEVOIE DE:
1cana cu zahar
125ml ulei
600g faina
3linguri pudra de roscove sau cacao
400ml apa minerala
4linguri dulceata sau gem
11/2plic praf de copt
esenta de vanilie
miez de nuca
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se amesteca cu telul uleiul cu zahar pana devine o solutie albicioasa,se adauga apa minerala,vanilia,faina cernuta cu praful de copt si pudra de roscove,dulceata,miezul de nuca taiat
Dupa omogenizare se rastoarna in tava cu hartie de copt,apoi la cuptor la foc mic 45min
Dupa ce s-a racit se scoate,se pudreaza cu zahar,se taie si se serveste.
Deliciu!





0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme