Vin fiert aromat

Cu aceasta reteta particip la o alta provocare si anume Cutia misterelor,provocare initiata de CERASELA BADR EL-DIN
si care tot in fiecare luna este cineva gazda iar in aceasta luna,gazda este  ANCA BAN ROMAN
Pentru Anca am facut si aceasta reteta,de fapt a fost prima din cele doua,a fost ceva care mi-a trecut prin minte fulgerator,ingredientul surpriza fiind CLEMENTINA
 AVEM NEVOIE DE:
 500g vin rosu
1mar
1clementina
2-3linguri miere de albine
anason stelat
1-2batoane de scortisoara
CUM SE PROCEDEAZA:
 Se pune vinul intr-un vas pe foc impreuna cu coaja de la mar si clementina(nu toata),anasonul si scortisoara
Se pune un capac pe vas ca sa nu se imprastie aromele iar dupa cateva clocote se serveste in cana cu miere de albine dupa gust.
Sfatul meu:pentru cine doreste sa foloseasca coaja de mar,este bine sa fie mai intai uscata pentru ca are aroma mai puternica dar nu uscata in cuptor;cand mancati mere,le curatati de coaja,le puneti pe o hartie si le lasati la uscat;eu le pun pe hota de la aragaz;acum nu am avut pentru ca eu nu mananc mere(imi fac rau),sotul e cu merele dar nu le curata de coaja.
Pentru aceasta luna,mi-am facut datoria,sper ca bine si multumesc pentru gazduire draga mea.







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme