Crap banatean

Sa mai pregatesc ceva si de pe alte meleaguri din tara noastra.
Va spun ca este o reteta cu un gust extraordinar de bun!

AVEM NEVOIE DE:
1crap(fileuri sau rondele)
1kg cartofi
200g smantana fermentata
2rosii
2ardei kapia
1lingura boia de ardei iute sau dulce
5linguri ulei
4catei de usturoi
sare
piper
cimbru condimente de la Kotanyi
patrunjel
CUM SE PROCEDEAZA:
Pestele curatat,portionat,spalat,pudrat cu sare,se lasa deoparte.
Cartofii curatati,taiati cubulete,spalati,se calesc in ulei,se adauga ardeiii taiati fasii,se adauga apoi putina apa si se lasa la fiert15min.
Dupa acest timp,se adauga smantana
sare,piper,putin cimbru,patrunjelul tocan marunt,boia si usturoiul pisat
Dupa omogenizare,se rastoarna intr-un vas termorezistent
deasupra se pune pestele,felii de rosii si se lasa la cuptor 30-40min.
Se serveste imediat!





 
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme