Paste chinezesti cu ciuperci si sos ragu

Am facut cu ceva timp in urma o reteta cu acest sos,diferit de sosul ragu traditional si mi-a placut foarte mult.Mai aveam putina carne tocata si am facut repede doar o portie(mai mult nu a iesit),dar dintr-o portie am mancat doua persoane,c-asa-i frumos,sa imparti cu aproapele tau!!
AVEM NEVOIE DE:
paste subtiri chinezesti
200g ciuperci
2linguri ulei de masline
SOS:
250g carne tocata de vita
3-4linguri ulei de masline
1morcov
1ceapa
1capatana mica de usturoi
100ml vin alb
1cutie rosii cubulete
oregano
busuioc
CUM SE PROCEDEAZA:
Se pregateste sosul in primul rand pentru ca-i trebuie mai mult timp de fierbere.
In tigaia cu ulei incins se pune ceapa tocata marunt,morcovul la fel,dupa cateva minute se adauga carnea,se amesteca iar cand s-a albit,se adauga vinul;dupa 5min,timp in care s-a evaporat alcoolul,se adauga cutia cu rosii,1cana cu apa,usturoiul pisat,sare,piper si se lasa la fiert cu capac 40min.Dupa 30de minute,se adauga ciupercile feliate si calite separat,se lasa in continuare pe foc
Se amesteca totul bine iar dupa cateva minute se potriveste de gust,se adauga oregano si busuioc uscat apoi se lasa deoparte
Pentru paste,se pune un vas cu apa pe foc,iar cand incepe sa clocoteasca,se adauga pastele,se opreste focul si se lasa 15min acoperit vasul cu capac
Se acot pastele iar dupa ce s-au scurs bine se pun pe platou
deasupra sosul ragu cu ciuperci si se serveste imediat.





 
  

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme