Gratin de conopida cu ciuperci

Am avut o conopida mai mare si am facut din ea doua retete;
Ingrediente:1conopida mica,500g ciuperci,2-3linguri ulei,3oua,300ml smantana,1ceasca pesmet,1ceapa mica,sare,piper,1lingura faina
Buchetelele de conopida oparite in apa cu sare8min,le scoatem si le lasam sa se scurga bine;le trecem apoi prin oua batute cu sare si piper,apoi prin pesmet si le asezam intr-un vas termorezistent
separat,calim ceapa tocata marunt in ulei incins impreuna cu ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele,condimentam si le rasturnam peste conopida;in bolul cu ou ramas,adaugam faina,smantana,omogenizam totul bine si rasturnam deasupra ciupercilor;lasam la cuptor 40min iar dupa ce s-a racit servim.

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme