Paste cu sos picant de vinete

Sursa de inspiratie a acestei retete,este Practic In Bucatarie,este foarte buna si merita incercata!
AVEM NEVOIE DE:
1punga cu paste de orice fel
1vanata mare
1cutie rosii cubulete
200g cherry galbene
1lingurita boabe de coriandru
2ardei iuti uscati
125g masline fara samburi
busuioc verde si uscat
2-3linguri ulei de masline
1lingura otet sau dupa gust
100g parmezan ras
sare,piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Vanata spalata,se taie cubulete se pudreaza cu sare,se lasa deoparte 10min,apoi se opareste 1-2min in apa clocotita dupa care se scurge.
Se pune uleiul intr-o tigaie se caleste vanata(atentie nu trebuie sa fie prea moale),se adauga boabele de coriandru pisate impreuna cu ardeiii iuti,rosiile cubulete
busuioc uscat,maslinele taiate,
rosiile galbene
 si se lasa pe foc pana scade iar la sfarsit se adauga otetul dupa gust si sare tot dupa gust. 
Se serveste pe farfurie pastele fierte si scurse
deasupra sosul de vinete
se presara parmezan,si se orneaza cu busuioc verde







0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme