Pastrav in vin alb cu sos de creveti

Este o reteta super gustoasa si deosebita,zic pentru ca-mi place mult pestele dar si fructele de mare si aceasta combinatie se potriveste de minune.
Cu aceasta reteta particip la Provocarea Virtual Hug,o provocare in care noi trebuie sa trimitem imbratisari persoanelor dragi sau persoanelor care merita sa fie cunoscute in mediul virtual.
Initiatoarea acestei provocari este Cristina Pana o persoana draga mie pe care am cunoscut-o datorita acestor provocari culinare si de la al carei blog am avut ce invata.
In aceasta luna gazda provocarii este Laura Sb o persoana pe care nu am cunoscut-o,dar cu siguranta voi avea timp.
Imbratisarea mea din aceasta luna,merge la Maria Mihalache, Medi cum este cunoscuta de toti prietenii,o persoana draga mie,sensibila si cu mult bun simt iar pe al ei blog,nu exista farfurie in fata careia sa nu salivezi!
AVEM NEVOIE DE:
2pastravi
1lamaie
150ml vin alb
20ml ulei
sare
piper

 SOS:
100g creveti

1lingura unt
CUM SE PROCEDEAZA:
Pastravul curatat,spalat,uscat,condimentat cu sare si piper,se stropeste cu zeama de lamaie apoi se lasa deoparte 5min dupa care se rumeneste in ulei incins pe ambele parti,se adauga vinul si se lasa pe foc mic 15min
   Crevetii se fierb se fierb in apa cu sare 3-4min,se scurg,se pun in robot impreuna cateva linguri de apa de la fiert si se proceseaza pana rezulta o pasta omogena
 In tigaia cu unt incins se adauga pasta de creveti,se amesteca iar daca e nevoie se poate adauga apa de la fiert sa ajunga la consistenta unui sos iar dupa 3-4min se opreste focul.
 Se serveste pe farfurie pestele,sosul si felii de lamaie
 

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme