Conopida cu ciuperci si smantana

Am mai facut conopida cu smantana de ne-am lins pe degete,acum am adaugat si ciuperci;rezultatul,excelent!!!
Ingrediente:1conopida mica,500g ciuperci,300ml smantana lichida,2linguri ulei,1ceapa mica,1cana cu lapte,sare,piper
Buchetelele de conopida le oparim 8min in apa cu sare,,le scoatem apoi si le lasam sa se scurga;in cratita cu ulei incins calim ceapa tocata marunt,adaugam conopida si ciupercile feliate amestecand mereu;dupa ce apa din ciuperci a scazut,adaugam 1cana cu lapte,1cana cu apa si lasam sa fiarba incet 30min
Dupa acest timp,condimentam,adaugam smantana,mai lasam cateva minute pe foc sa se formeze sosul dupa care putem servi.

Un comentariu:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme