Conopida cu ciuperci si smantana
Am mai facut conopida cu smantana de ne-am lins pe degete,acum am adaugat si ciuperci;rezultatul,excelent!!!
Ingrediente:1conopida mica,500g ciuperci,300ml smantana lichida,2linguri ulei,1ceapa mica,1cana cu lapte,sare,piper
Buchetelele de conopida le oparim 8min in apa cu sare,,le scoatem apoi si le lasam sa se scurga;in cratita cu ulei incins calim ceapa tocata marunt,adaugam conopida si ciupercile feliate amestecand mereu;dupa ce apa din ciuperci a scazut,adaugam 1cana cu lapte,1cana cu apa si lasam sa fiarba incet 30min
Dupa acest timp,condimentam,adaugam smantana,mai lasam cateva minute pe foc sa se formeze sosul dupa care putem servi.
Ingrediente:1conopida mica,500g ciuperci,300ml smantana lichida,2linguri ulei,1ceapa mica,1cana cu lapte,sare,piper
Buchetelele de conopida le oparim 8min in apa cu sare,,le scoatem apoi si le lasam sa se scurga;in cratita cu ulei incins calim ceapa tocata marunt,adaugam conopida si ciupercile feliate amestecand mereu;dupa ce apa din ciuperci a scazut,adaugam 1cana cu lapte,1cana cu apa si lasam sa fiarba incet 30min
Dupa acest timp,condimentam,adaugam smantana,mai lasam cateva minute pe foc sa se formeze sosul dupa care putem servi.
O combinatie super!
RăspundețiȘtergerePup!